pondělí 19. září 2011

Závěr autostop-tripu

Minulý týden jsme se s Vojtou vydali na pár dní s nadšením prostopovat kousek Čech. S cestou, která vlastně byla symbolicky i cílem, jsme byli moc spokojení - potkali jsme a poznali dosti zajímavých postav jak z řad řidičů, tak i vedlejších postav.
Poslední večer jsme strávili v Brně, kde jsme měli to štěstí navštívit výbornou akci v Boru - undergroundovém klubu, kde každého obklopí atmosféra tlejících sklepních vůní a rozptýleného kouře.

První kapela byla Les Trucs a šlo o opravdu povedenou performance-elektro-taškařici. Dvojice holky a kluka, kteří měli na hlavách připevněné nejen mikrofony, ale i lampičku, která v některých pasážích efektně blikala rytmu, se jen tak nevidí. Jako bych se ve vzpomínkách vrátil na Creepy, protože to byla opravdu přirozeně znějící experimentálnost, ve které přebili i následující band. Bylo téměř nutností si koupit CD nebo vinyl.

Druzí hráli Blaue Trottel Parade, kteří nás nejprve pomalovali modrou :) barvou po obličejích a následně rozjeli hardcore-funky kabaret v čele s dominantními bicími, hranými něžným pohlavím. Žel z jejich koncertu žádný záznam nemám, o to víc vám vystoupení doporučuji - už jen kvůli zkreslené akustické kytaře přes upravenou Teslu a groove baskytary.








Žádné komentáře:

Okomentovat