pondělí 29. srpna 2011

Wohni se pro svůj starej skejt aneb Wohnout našim klientům

Staří známí pardálové Wohnout, kteří se s přibývajícími léty stali něco jako voblejzávači všech "velkých českých" fesťáků, vydali další desku.
Je ale špatná.
Tak špatná, až mě tím dost naštvali. Napadá mě několik přirovnání, ale ani jedno není ve slovníku spisovné češtiny. Holt na to budu muset jít nějak jinak.
Znáte přísloví "vařit z vody?"
Tak takhle přesně zní tahle jejich nová deska. Naprosto umělé a prázdné texty, ve kterých čerpají hlavně sami ze sebe. A to doslova. Ukázka "Čau vy, my jsme Wohnout! Musíme vstávat, sbalit přijít na sraz, nosit skládat vyrazit. Potom ladit zvučit, chvíli v šatně, před šichtou si vorazit. A pak zahrát, kalit na místě zůstat, snad se nám nic nestane. Střih, za pár hodin pod barem zní dobrý ráno Vietname." tak nějak vypovídá bez nutnosti dalšího komentáře. Největší sranda mi ale přišla, když si samotná kapela před diváky přizná, že je na tom špatně. Kde je ta její "maska", celé to "divadlo", za kterým se může schovat? Jak sami přiznávají, jejich firma je trošku v pr**li. Nezbývá než doufat, že jejich další počin se bude ubírat jiným a lepším směrem. Jestli ne, možná by se měli wohnout pod postel pro svůj starej skejt a pověsit hraní na hřebík.. anebo mají možnost stát se dalšími "páprdy českého bigbítu"...

Žádné komentáře:

Okomentovat