pátek 15. března 2013

Kačeři na Peškárně vol.2

…heslovitě…co nejmíň srozumitelně…zamotat hlavy jako špagety…nebo špagáty…nebo kabely od mikrofonů…dyť de vo prd…efekt skoro nula…pocit je důležitej…snad…a střepy znamenaj štěstí…/cože?


…když se o někom začne hodně mluvit, tak to ještě neznamená, že to, co dělá, je opravdu dobrý…nejlepší věc, kterou můžeš v tý chvíli udělat, je, že se zajdeš mrknout, vo co de a uděláš si svůj vlastní názor…jenže za vlastní názor hrozil v tomhle státě ještě před třiceti lety trest smrti…nebo minimálně slušná dávka buzerace, kriminál, šikana, všeobecný společenský odsouzení…tohle v lidech ještě pořád je a poslední dobou je to cejtit víc a víc…jak zapomenutý skejslý mlíko v lednici…ten nasládlej smrad…/cože?

…pak je taky fakt, že na principu - pojď se podívat a uvidíš, jestli se ti to líbí nebo ne – funguje slušná řádka nechutnejch marketingovejch akcí…takže co teď…nevim…zoufalá troufalost?…troufalá zoufalost?…/cože?

…každopádně další série „společenskejch kurzů vlastního hudebního názoru“ jsou od února v běhu…tady je DŮKAZ.../cože?


(foto by Joska)

…za týden 23.3. přijedou přednášet svoji verzi elektronickýho folk-popovýho songu Domingo a Tom, který si dohromady říkají POST-HUDBA a Broněx s nimi dokonce letos dělal rozhovor…no a před Post-Hudbou si dáme opáčko z ranejch devadesátek s kamarádama z ILLNESS, který netřeba představovat…/cože?


…a pak už bude stačit jen vydržet čtyři týdny těšení…protože 19.4. bude párty se SOCIAL PARTY…povinná četba: díl prvnídíl druhýdíl třetí .../cože?

…hmmm…mohlo to bejt heslovitější…/cože?

2 komentáře:

  1. ...za vlastní názor hrozil v tomhle státě ještě před třiceti lety trest smrti…????

    - Buď neumíš počítat, anebo máš dost zkreslený představy o historii tohoto státu. Oprav si třicet let na šedesát let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...čus Alfi...uvažoval jsem rozdíl mezi "hrozil" a "byl vykonán"...nicméně díky za komentář...aspoň sem si díky tobě opravil ten překlep...opatruj se :-)

      Vymazat